طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی، ویژه نوروز

[ad_1]

فراروـ شیرینی های مخصوص نوروز که در خانه تهیه می کنند، بسیار متنوع، رنگارنگ و خوشمزه هستند. این شیرینی های خوشمزه و مخصوص نوروز است که علاوه بر ایران در ایران گوناگون هم تهیه می شود.

این شیرینی خشک که از ماندگاری بالا برخودار است، از آرد با کره، پودر قند، هل و گردو تهیه می شود که عطر و طعم فوق العاده ای دارد و برای پذیرایی در نوروز گزینه بسیار زیبا و مناسبی است. گردویی همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه شیرینی اسکار گردویی

آرد سفید شیرینی: ۱۲۵ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
کره: ۷۵ گرم
پودر قند: ۵۰ گرم
وانیل: نوک چایخوری
پودر هل: نصف چای‌خوری
مغز گردو خرد شده: ۱ پیمانه

نکات مربوط به مواد اولیه

پودر قند

نکات مربوط به پودر قند

قند باید حتما از قند تهیه شده باشد؛… یعنی پودر قند را پودر کرده باشد اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب نمی شود که به نرمی آرد توجه داشته باشید که پودر قند را داشته باشید. بعد از مدی کها بمکیسه یی ظظف بمس سفسف ششد؛ بنابرایی ققل از ایی کهآ شییی هواد شیشییی اضافه ککی، حهاما با گگششکک کککی و سپس اکک ککی.

نکات مربوط به آرد

آرد

نکته مهمی که باید در مورد آن توجه شود، کیفیت آردهای موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند به همین دلیل با کیفیت می توانند میزان آن کمتر یا زیادتر از مقداری که در دستور قرار داده شده است، باشد. اضافه کردن آرد به این موضوع توجه داشته باشید اگر مواد شیرینی را مشاهده کنید در حال صفت شدن است؛ ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است؛. حس کردید شما هنوز به آن چیزی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر را اضافه کنید؛. یا زیاد شود.

نکات مربوط به هل

هل

برای هیههیه شیشییی حهاما از پپدر هه سسز اسسفاهه ککی؛ زیزیا سسست هه هسفی سفیسفی ططط یشیشیشیی یهیه سس وشیشییی یناسستر اسس.

طرز تهیه شیرینی اسکار

1 برای ششوع کار ککه هحیط سیکه دقیقا حیطحیط سیسیسی ده اسس، ههراه با پدر ققد با ههز بقیقی قیههی تک هه زززی تشفاکف ششد.

2 ززه تجا ککی و ههراه با وایی و پپدر هه هه مواد بالا اضحو ککی د حقیقهقیقهقیقهیکیکیگ با ههزز ززیی.

3 در این مرحله همزن را خاموش کنید و کنار بگذارید.آرد را کم و طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و همزمان با لیسک یا همزن دستی هم بزنید. بدهید تا حالت یک خمیر منسجم را پیدا کند که به دست نچسبد توجه داشته باشید که خمیر را بیش از اندازه ورز می دهد؛ زیرا خمیر به روغن میآید و شیرینی شما بعد از پختن خشک می شود.

شیرینی اسکار

4 از خمیر گلوله هایی ده گرمی به اندازه فندق بزرگ یا گردوی کوچک بردارید و با کف دستتان را بردارید سفیده تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و با چنگال هم بزنید گلوله خمیر را داخل سفید تخم مرغ بندازید.. سپس با چنگال بردارید و در مغز گردو بغلتانید.گلوله های آماده داخل سینی فر که روی آن کاغذ روغنی پهن کرده، با فاصله از هم بچینید و سینی را در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند.

5 بعد از ایکه شیشییی را از فف خا جک شش، ری آآها ککی پپدر ققد پپاشیشی و ظظفف فسو چیچیچییی.

نکات مهم
۱ ـ پخت شیرینی اسکار برای فرهای برقی ۱۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه است.
2 برای هیههیه شیشییییی اسکار یییوایی یه هلخواه هه جای یغز گگدو از ککج یا غز پسپس هپس خر شش اسسفاهه ککی.
۳ ـ این شیرینی را داخل ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید.
4 برای تزیین شیرینی اسکار گردویی می توانید روی خمیر قبل از پخت یک حفره کوچک درست کنید و بعد از پخت و خنک شدن شیرینی داخل حفره را با ژله بریلو یا شکلات تخته های آب کنید.

[ad_2]

Mara Gomez

کارشناس توییتر متعصب موسیقی. جنرال الکل ماون. علاقه مندان به تلویزیون

اکانت اسپاتیفای: راهی نوین برای اشتراک گذاری و پخش موسیقی
آشنایی با سایت شرط بندی کرش رویال: بهترین انخاب برای علاقمندان به بازی های انفجاری
بهترین سایت شرط بندی انفجار: راهی برای افزایش سرعت ورزش اعتیادآور
آشنایی با شرط بندی انفجار
Unlocking the Art of Tipping: A Guide to Showing Appreciation
آشنایی با سایت شرط بندی انفجار: راهنمای کامل برای علاقه‌مندان به بازی
تماس با ما