[ad_1]
هوش مصنوعی -. اسس و با ورود اتومیییهای ههششن هههنوان یکی از آئییی مپیشففها، ارد محححهههیی صصصویی ششهایی.
به گزارش بی سی، پیشرفت هوش مصنوعی در اینجا نمی شود.استفاده از هوش مصنوعی چندمنظوره در کارهای روزمره- وسایلی که می تواند تمام کارهای یک انسان را انجام دهد و چهبسا بهتر- میدان را به نفع مصنوعی مصنوعی تغییر خواهد داد.
به اعتقاد پروفسور استوارت راسل، پیشرفت این فناوری میتواند «بزرگترین واقعه در تاریخ بشر» باشد.
او در مجموعه سخنرانیهای شگفت انگیز و گاه شوکه کننده، هشدارهای جدی میدهد.
هوش مصنوعی همه منظوره هنوز به طور کامل در زندگی ما جا نیفتاده است اما راسل معتقد است باید از الان برای آن برنامهریزی تا کنترل آنچه در آینده در انتظارمان است را از دست ندهیم.
۱- هوش مصنوعی در حال حاضر هم بزرگی از زندگی شما است
پروفسور راسل توضیح می دهد:. “هر بار که از کارتبانکی یا کارت اعتباری استفاده می شود یک سیستم هوش مصنوعی می دهد که آیا این پرداخت واقعی است یا کلاهبرداری هر بار از سیری در تلفن آیفون خود سوالی میپرسید یک سیستم هوشمند اول صدای شمارا تشخیص می دهد. سؤال شما را متوجه میشود و بعد از جواب صحیح آن را پیدا میکند.»
۲-هوش مصنوعی میتواند کارهای بسیار بیشتری انجام دهد
هوش مصنوعی، به صورت تئوریک، به تمام دانش و مهارت های دسترسی به بشر درنتیجه می تواند کار را به طور همزمان و باکیفیت بسیار بالاتر با هزینه بسیار کمتر و در کمکی بسیار بزرگتر انجام دهد و این یعنی می توانم با آن کیفیت زندگی تمام انسان های روی کره را انجام دهم. ززیی بالاتس بیفسر راسس تخییی یزیزیزد تآآآآ الهه یییاند هه 10 برابر سطح ففیی معادل ققی معاای 14 14ن آآییییین واهه بود.
۳- هوش مصنوعی میتواند به ما آسیب بزند
این نتایج منفی را در حیطه مسائل نژادی و جنسی، جعل تصاویر (دیپ فیک) و جرم و جنایت های مجازی شاهد بودهایم. درست و برنامهریزیشدهاش استفاده میکنیم در آن قابلیت صدمهنداشتن وجود دارد.
در شکل استاندارد، برای طراحی هوش مصنوعی یک هدف / صورتمسئله می شود برای ساخت هوش مصنوعی در نظر گرفته شده و هوش مصنوعی بهترین راه حل را پیدا کند و به بهترین شکل اجرا کند. کامل و صحیح برایش تعریف کنیم.
پروفسور راسل مثال هایی از رفتار طبیعی در شرایط زندگی روزمره میزند.
مثلاً یک روبات خانگی را در نظر بگیرید که برای مراقبت از کودکان طراحی شده است در این سناریو، روبات سعی میکند به بچههای غذا بدهد اما هیچچیز در یخچال پیدا نمیکند: «و بعد از چشم روبات به گربه خانه میافتد متأسفانه روباتها آن را محدود نمیکنند. کک اسس که فهفهفه ازشزش احساسی ایی هگهه خاگیگی ههرات یشیشیشر اسس غذایی آآ اسس … خو ححم یییوایی حح سح زززاقی یی چهچهد.
الگوریتم های شبکه های مجازی که بر مبنی میزان کلیک بر خوردن محتوی تعیین و دستکاری می شوند بهخوبی نشان می دهند هدف یا پیشفرض ناقص یا بد تعریف شده چقدر می تواند به مسیر منحرف کشیده شود.
پروفسور راسل برای روشنتر موضوع مثال ترسناکی میزند. حتی اگر بتوانیم با در نظر گرفتن همه جوانب از تعریف یک هدف محدود و یکبعدی بگیریم. اسیسیی ششن آآ اقیانسه های پیپیا یکیکد ففآیآییی شیشیایی اسس که یکچهارم کک اکسیژکسیژ اتسفسف صکص فواهه ککد.
ممکن است که بگویند، “پس باید در تعیین هدف برای هوش مصنوعی باید دقیق تر شود.” مصنوعی بسیار مشکل است.
۴- هوش مصنوعی نیاز به فروتنی دارد
اگر هدف کامل و بینقص در جهان واقعی امری غیرممکن است، بنا به پیشنهاد پروفسور راسل باید به شکل دیگری از طراحی دستگاه های هوشمند مصنوعی فکر کند. هر عملی که ممکن است با خواسته های انسانی مغایر باشد. آنها اجازه میدهند و اجازه میدهند اگر انسان لازم است آن را خاموش کند.
۵-جنگافزارهای هوشمند فقط در داستانهای علمی تخیلی حالا هم فکر میکنند.
ایده سلاح های نابود کننده و مرگبار هوشمند در سال 1984 با فیلم ترمیناتور که در آن اسکای نت به دنبال نابودی جهان بود عمومی شد پروفسور راسل میگوید:… میتوانم آنها را بخرید».
پهباد 2 یک مورد از آنها است.در تبلیغی که با استفاده از نرم افزار تصویری و تشخیص چهره و آن حمله انجام می شود. یی ام (اسس هه دولت تکیهکیه) اسس و بر اساس یکی زاززای ملل در سال 2020 بححهی هه ههفهای اسساییاسسفاهه یقاگگگففه اسس.
۶-شغل شما درخطر است
پدر و مادرها از اینکه آینده تحصیلی و شغلی فرزندانشان را میسازند، سیستمهای متکی بر هوش مصنوعی که درخواست دانشگاه دارند و کار را بررسی میکنند، است. چچییی اققصاددان برنهه جایزه نوبل ههش صصصو شکشککی که بقصاد جهایی با آآآا مقابله اسس اسسسهاند.
توسعه فناوری منحنی اقتصادی را به شکل یک معکوس درآورده است “تأثیر مستقیم فناوری روی اقتصاد در دو مرحله است:. و به حد اشباع خواهد رسید و کمتر از نیروی انسانی لازم خواهد بود.”
پروفسور راسل میگوید:.. “در اوایل قرن بیستم باعث شد دهها میلیون اسب دیگر بلا استفاده شوند حالا کار آنها شده بود که یا به غذای حیوانات خانگی تبدیل می شدند و یا از بدنشان ساخته می شود بعید است نیروی کار انسانی با چنین تغییری. سازگار باشد.”
۷-کارتن وال -ای میتواند مانند فیلم مستند به واقعیت بدل شود
واکنش اقتصاددانها به گروه های ناشی از هوش مصنوعی، آنها را در دو گروه قرار داده است. تضمین شده است تضمین شده یک حقوق پایه به همه مردم جامعه برای تلاش برای افراد کم کار و ما را به آن نوع زندگی که در کارتن وال -. ضعیف شده اند.
۸-انسان بودن بزرگترین سرمایه ما است
چالشهای اقتصادی از رشد مصنوعی احتمالاً به ما یاد میکنند که میتوانند کارهایی را که به امور شخصی افراد مربوط میشود، پیدا کنند. نظر پروفسور راسل دید رایج است که این حرفه ها را به وابستگی و از دست رفتن افراد میداند، باید این کارها را حرفه ای دانست که به فرد کمک کنند: ، یکبار برای پرداخت نیازهای انسانی به این نوع نیازها نیاز دارد.”
۹-میدان هوش مصنوعی برنده بازی ندارد
پروفسور راسل از مردم میخواهد به چالشهای هوش مصنوعی مانند رقابت تسلیحاتی قدرتهای بزرگ نگاه نکنند او میگوید:.. اما به نظر من این اشتباه بزرگی است.”
به نظر پروف راسل کشمکش سر این که چه کسی کنترل کامل مصنوعی چندمنظوره را به همان پوچی میبرد که کسی بخواهد سر چه کسی بیشتر کپیهای دیجیتال یک روزنامه را میخواهد کند: , اصلاً به این معنی نیست که دیگران نمی توانند همان نسخه دیجیتال را داشته باشند.
پروفسور استوارت راسل مؤسس مرکز هوش مصنوعی سازگار با انسان در دانشگاه برکلی است.
[ad_2]