[ad_1]
فرارو- خرید و فروش لباس های دست دوم حدود 60 سال است که وجود دارد. لباس هایی که در دهه 1940 به عنوان لباس بیروت در تهران فروخته می شد و در دهه 1970 به تاکورا تغییر نام داد. اما حالا پس از گذشت 6 سال، فروش لباس های دست دوم داغتر از همیشه شده است.
به گزارش فرارو، با ظهور پلتفرمهای خرید آنلاین، بسیاری از مردم اکنون لباسهای دست دوم خود را تبلیغ میکنند تا از فروش آنها کسب درآمد کنند. بررسی ها نشان داد که بیشتر آگهی ها مربوط به لباس های دست دوم زنانه بوده که اکثریت آن ها لباس های مجلسی بوده است. در کنار آن کاپشن، کت و پیراهن مردانه و لباس ورزشی دست دوم قرار دارد.
اما قیمت ثابتی برای دسته پوشاک وجود ندارد و تبلیغ کننده هر قیمتی را که عادلانه بداند برای فروش لباس خود اعلام می کند. به عنوان مثال، یک آگهی دهنده ساکن محله سهروردی تهران، دو ست پلیور زمستانی زنانه فروخته است. او در آگهی خود تاکید کرده که لباس ها تقریبا نو هستند و هر کدام را از برند بنتون 1.5 میلیون تومان خریده است. آگهی دهنده گفت هر کدام را 250 هزار تومان فروخته است.
یکی دیگر از آگهی دهندگان مستقر در نالمارک تهران، کاپشن مردانه خارجی خود را به قیمت 395000 تومان تبلیغ کرد. او گفت که این ژاکت فقط چند بار در پاییز استفاده شد. تبلیغ کننده عکس هایی از برچسب های مارک داخل ژاکت ها را برای اطمینان دادن به مشتریان منتشر کرد.
اما با یک جست و جوی ساده، 369 هزار تومان از همین مدل کاپشن و محصول جدید در سایت های فروش اینترنتی به فروش رسیده است؛ بنابراین از عکس های تبلیغاتی نمی توان خارجی یا داخلی بودن لباس های دست دوم را باور کرد.
بازار عمده فروشی تاکورا چه شد؟
در حالی که چند سالی است که فروش لباس شخصی دست دوم از طریق پلتفرم های خرید آنلاین داغ شده است، بازار تاکورا قدیمی شده و رقابت به همان اندازه شدید است. برای درک این رقابت سرسخت کافی است که خریدهای عمده تااکورا را جستجو کنید. سپس پیشنهادهای جذابی را از خرده فروشان عمده پوشاک دست دوم خواهید دید. آنها می گویند لباس های مستعمل و استوک را از کشورهای اروپایی وارد می کنند و در داخل کشور توزیع می کنند.
بررسی ها نشان می دهد که این عمده فروشان پوشاک دست دوم یا تیانچنگ بیشتر در سه استان آذربایجان غربی، کردستان، سیستان و بلوچستان مستقر هستند. اما بیشترین رقابت عمده فروشی در بازار پوشاک دست دوم بین استان های آذربایجان غربی و کردستان است. برخی از آنها مدعی هستند که بیشتر لباس ها از فروشگاه های دست دوم اینترنتی و آجری در ایران عرضه می شود.
شماره یک این عمده فروشان پوشاک دست دوم در آذربایجان غربی را به صورت آنلاین پیدا کردم. زنگ زدیم بعد از چند بوق جواب داد. از صدایش معلوم بود که جوان سی سال بیشتر ندارد. از او پرسیدم چگونه عمده فروشی کنم. وی گفت: محموله های ما به صورت عدل (بیگ بگ)، بسته ها و کارتن های 25، 30، 40 و 50 کیلوگرمی است. در برخی موارد بسته بندی کیلویی نیست اما به مقدار فروخته می شود.
این بار پرسیدم مثلا قیمت یک نان 50 پوندی چقدر است؟ او پاسخ داد که معلوم است که تازه کار است. عدالت برای هر جنسیتی متفاوت است و این تفاوت نیز به دلیل کیفیت عدالت و مدل پوشش است. عدالت خوب و ضعیف است. حالا بریم جلو. جنسیت فعلی شما چیست؟ من می گویم قیمت کلی کالای خود را به من بدهید که بتوانم آن را نقل کنم. او به سرعت واکنش نشان داد تا مطمئن شود کسی ارزان تر از ما فروخته نمی شود. اگر آن را پیدا کردید، پول شما را به طور کامل پس می دهم و خسارت را جبران می کنم.
سپس قیمت وجود دارد. ببینید ما در حال حاضر 20 تا 25 کالا داریم که بسته به کیفیت آنها از 6 میلیون تا 16 میلیون تن متغیر است. اینها عبارتند از سویشرت و هودی، پیراهن پشمی، تی شرت، ژاکت و ژاکت، ژاکت چرمی، الیاف و پشم، شلوار، کیف های چرم و برزنتی، جلیقه های چرمی و کتان، منسوجات مردانه و زنانه، شلوار اسکی و لباس های مرطوب و غیره. میسته.
وی گفت: حدود 110 پیراهن پشمی به ارزش هر کدام 11 میلیون و 500 هزار تومان به وزن 50 کیلوگرم وجود دارد. عدل یک شرکت تیشرت مردانه بسیار خوب با حدود 1.1 میلیون و 11 میلیون و 500 هزار تومان است. البته عدالتی با میانگین 240 شماره وجود دارد که 10 میلیون تومان از شما فاکتور می کند. مانتو یک تکه گرد 50 کیلویی عدل حدود 100 تا 110 عددی حدود 11 میلیون تومان به فروش می رسد. یک بسته 100 عددی شلوار طرح پلنگی 12 میلیون تومان به فروش می رسد. کاپشن مردانه 45 بسته 10 میلیون تومان. بعد خسته شد و گفت ببین یه کاری بکن هر چی میخوای برام پیامک کن تا قیمت رو برات بفرستم. هر پول نقدی که می خواهی روی کارتم بگذار و من برایت می فرستم.
بعداً پرسیدم که آیا پول را پس انداز کردهام، لباسها در راه ضبط شد، بنابراین پول رفت. گفت اسم و افسر داریم که انگار بلد نیستی زنگ بزنی. بروید از کسانی که سال ها کار کرده اند بپرسید تا به شما بگویند چگونه بهترین محصولات را بدون دردسر به مشتریان خود ارائه می کنیم. برو بپرس بعدا در موردش حرف میزنیم من هنوز مشغول کار هستم. انشالله وقتی اعتماد کردی با هم کار می کنیم و بفهمیم که چه جنسی می خوای.
قیمت لباس های دست دوم وارداتی چقدر است؟
لباس های دست دوم وارداتی یا تاکورا قیمتی ندارند و در حال حاضر بیشتر از طریق صفحات غیررسمی شبکه های اجتماعی به فروش می رسند. آنها قیمت ها را مستقیماً منتشر نمی کنند، مشتریان باید برای استعلام قیمت به صفحه چت خصوصی مراجعه کنند. تحقیقات نشان می دهد که قیمت ها تقریباً 100٪ یا 200٪ بیشتر از قیمت های عمده فروشی است. اما برخی فروشگاه های اینترنتی و آجری که به نام پوشاک اورجینال استوک اروپایی تبلیغ می شوند، قیمت های بسیار بالاتر از حد معمول را اعلام می کنند.
یکی از فروشندگان پوشاک دست دوم وارداتی هشدار می دهد که به این کلاهبرداری لباس موجودی می گویند. وی گفت: بیشتر لباس ها نو و موجودی نیستند و فروشندگان برای کسب درآمد بیشتر از لباس های دست دوم به نام موجودی استفاده می کنند.
وی همچنین گفت: عموم مردم از این گونه مسائل بی اطلاع هستند و در بسیاری از موارد پس از دریافت، متوجه موجودی یا دست دوم بودن لباس نمی شوند؛ بنابراین با این روش کلاهبرداری، معمولا هزینه ای را پرداخت می کنند. قیمت لباس چندین برابر است
فروشنده توضیح داد که تشخیص ماهیت استوک یا دست دوم لباس ورزشی تا حدی تبعیض آمیز است، اما برای لباس های معمولی و باز تقریبا غیرممکن است.
[ad_2]