[ad_1]
پاسخ ترکیه به خاطر کباب های بسیار متنوع و خوشمزه اش معروف است. دونر کباب، اسکندر کباب، چوپ شیش، تاوک شیش، بیتی کباب و اورفا کباب نمونه هایی از کباب های خوشمزه این کشور هستند.
به گزارش فرارو، کباب تپسی یا سینی کباب یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین کباب های ترکیه است و به شکل دو طبقه و با سس تهیه شده از سس کچاپ به بازار عرضه می شود. این کباب خوشمزه به روشی بسیار ساده در مدت زمان بسیار کوتاهی تهیه می شود. کاربر گرامی در این مطلب طرز تهیه یک کباب خوشمزه را با نکات و نکات مربوط به پخت کباب در منزل فرا خواهید گرفت.
مواد لازم برای تهیه تپسی کباب ترکی
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز: 2 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
سیر: 2 حبه
فلفل سبز: 1
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز، فلفل سیاه، آویشن و نمک: به میزان دلخواه
جعفری خشک: 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
سس فلفل قرمز: 1/2 قاشق چایخوری
روغن: 2 قاشق غذاخوری
آب جوش: یک فنجان
نمک: به میزان لازم
نکات مواد خام
نکات روغن زیتون
روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد در رژیم غذایی بسیاری از افراد جایگاه ویژه ای دارد. اما به دلیل قیمت بالای روغن زیتون بکر، معمولاً هنگام عرضه به بازار، آن را با روغن معمولی مخلوط می کنند. در نتیجه کیفیت پایین تری دارد؛ بنابراین افرادی که می خواهند روغن زیتون بخرند اغلب می پرسند که چگونه روغن زیتون بکر را تشخیص دهند. البته تعیین درجه خلوص روغن زیتون کار آسانی نیست. با این حال، کارشناسان سه راه زیر را برای تشخیص روغن زیتون پیشنهاد می کنند:
1- برای انتخاب یک روغن خوب، بهتر است ابتدا آن را بو کنید. یک روغن زیتون خوب بسته به نوع زیتون یا زمان برداشت آن باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه داشته باشد؛ بنابراین اگر بوی فلز به مشام می رسد، می دانید که روغن آن بد یا فاسد است.
2- راه دوم تشخیص روغن زیتون بکر چشیدن آن است. اگر 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در دهان خود بریزید، آن را در دهان بچرخانید و استنشاق کنید، پس از مدتی باید طعم تلخ شدیدی را در گلو احساس کنید. بگذار گلویت بسوزد در برخی موارد افراد به دلیل تند بودن روغن سرفه می کردند. بعد از 1 دقیقه تلخی از بین رفت و خوشمزه شد. همچنین پس از مصرف این روغن، فرد احساس چربی در دهان نمی کند. روغن زیتون اصل را بخورید، شیرین بر زبان، تلخ و سوزان بر زبان.
3- راه بعدی تشخیص روغن زیتون رنگ اصلی آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون ملاک خوبی برای قضاوت در مورد کیفیت روغن نیست، فریب خوردن آن آسان است.
نکات گوشت چرخ کرده
معمولاً وقتی از گوشت قرمز صحبت می کنیم، بیشتر در مورد مضرات آن صحبت می کنیم؛ اما گوشت قرمز به دلیل داشتن پروتئین بالا شناخته شده است و بهترین غذا برای بدن شماست. همچنین حاوی مقادیر بالایی امگا 3 و سرشار از آهن است که در پیشگیری از کم خونی بسیار موثر است. آهن از یک طرف به ساخت هموگلوبین در خون کمک می کند و از طرف دیگر باعث تسریع رساندن اکسیژن به قلب و مغز می شود.
گوشت قرمز منبع عالی ویتامین B است. این گروه از ویتامین ها برای متابولیسم بهتر ضروری هستند. همانطور که می بینید، گوشت قرمز ارزش غذایی بالایی دارد. مصرف آن در حد اعتدال ضروری است و مصرف آن یک یا دو بار در هفته برای بدن بسیار مفید است. توصیه می کنیم برای این کباب از گوشت چرخ کرده و بره استفاده کنید.
نکات پیاز
اگر بخواهیم کاربرد انواع پیاز را به اختصار توضیح دهیم باید از معروف ترین خانواده پیاز یعنی پیاز زرد شروع کنیم. این پیاز بهترین انتخاب برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً شبیه پیاز قرمز است و می توان آن را به صورت خام خورد یا در سالاد استفاده کرد.
پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به دلیل رنگ زیبایی که دارد می توان از آن برای تزیین غذا نیز استفاده کرد. به علاوه، این یک انتخاب عالی برای کباب، سالاد و ساندویچ است. پیاز قرمز طعم کافی را به غذا نمی آورد، بنابراین معمولاً در آشپزی استفاده نمی شود.
طرز تهیه تپسی کباب بوقلمون
۱- ابتدا ۱ عدد پیاز و سیر و فلفل را خرد کرده و همراه با گوشت چرخ کرده در ظرفی بریزید.
۲- در این مرحله رب گوجه فرنگی + رب چیلی + نمک + روغن زیتون + فلفل قرمز + فلفل سیاه + آویشن + جعفری خشک را به گوشت اضافه کنید و با دست ورز دهید تا گوشت کاملا با همه مواد مخلوط شود.
3- حالا در کف توری یا قالبی که می خواهید کباب را کباب کنید، کمی سس گوجه فرنگی بریزید و با دست کاملاً پخش کنید؛ سپس گوشت را کف قالب بمالید. گوشت را داخل و اطراف آن صاف کنید، سپس با چاقوی تیز گوشت را به قطعات مساوی برش دهید. روی هر کتلت یک تکه گوجه فرنگی، پیاز یا فلفل سبز قرار دهید.
4- رب گوجه فرنگی، نمک، روغن و آب جوش را در ظرف دیگری بریزید، هم بزنید تا یکدست شود، سپس روی سطح گوشت بریزید، سینی را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید. می توانید این کباب خوشمزه را با کیک زعفرانی امتحان کنید. لطفا لذت ببر.
[ad_2]