[ad_1]
فراروـ شیرینی های خانگی مخصوص نوروز خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. انواع شیشیایی ایایی اسس.ای شیشییی هه هیی انگگایی بالار چسچسچس که ططم چسچسچس که ططط دچسچسه سیسیار مناسسی برای یسیس شیشیایی های نورزیزی ششاسس.
به گزارش فرارو، این شیرینی شامل دو لایه است که در این مطلب دو لایه را به دلخواه با مارمالاد، مربا و یا شکلات و ژله بریلو پر می کنند. فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی مشهدی
آرد شیرینی:350 گرم
روغن نباتی یا کره: ۲۲۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
پودر قند: صد گرم
وانیل: نصف چایخوری
بیکینگ پودر: یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر هل: نصف چایخوری
مارمالاد، ژله بریلو، پودر پسته و شکلات تختهای: برای تزیین
نکات مهم مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به آرد
نکته مهمی که باید در مورد آن توجه شود، کیفیت آردهای موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند به همین دلیل با کیفیت می توانند میزان آن کمتر یا زیادتر از مقداری باشد که در آن دستور داده شده است. اضافه کردن آرد به این موضوع توجه داشته باشید اگر مواد شیرینی را مشاهده کنید در حال صفت شدن است؛ ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است؛. حس کردید شما هنوز به آن چیزی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر را اضافه کنید؛. یا زیاد شود.
نکات مربوط به پودر قند
قند باید حتما از قند تهیه شده باشد؛… یعنی پودر قند را پودر کرده باشد اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب نمی شود که به نرمی آرد توجه داشته باشید که پودر قند را داشته باشید. بعد از مدی که د خل کیسه یی ظظک بمس سفسف ششد؛ بنابرایی ققل از اییکه آآ شییی هواد شیشییی اضافه ککی، حما با گگششکک ککی و بعد اکک ککی.
نکات مربوط به هل
برای هیههیه شیشییی حهاما از پپدر هه سسز اسسفاهه ککی؛ زیزیا سسست هه هسفی سفیسفی ططط یشیشیشیی یهیه سس وشیشییی یناسستر اسس.
طرز تهیه شیرینی مشهدی
1 ابتدا روغن را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید.
2 در محححه بعد تخم مغغ غا ههراه با وایی و پپدر هه هه کاسه اضافه ککی و 1 قیقه یگیگ هه ززن اداهه بهیهیه.
3 در این مرحله همزن برقی را کنار بگذارید.آرد و بیکینگ پودر را که از قبل با هم مخلوط و الک کرده، کمکم و طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید. خمیر شیرینی مشهدی خمیر بسیار نرم است.
بعد از گذشت این مدت زمان خمیر را از یخچال خارج کنید و دوباره کمی ورز بدهید. سپس کیسه بعدی را روی خمیر قرار دهید و خمیر را بین دو کیسه فریزر با وردنه باز کنید قطر خمیر باید حدود 3 تا 4 سانتیمتر باشد حالا کیسه رویی را بردارید و خمیر. با قالب دلخواه یا کاتر قالب بزنید.
5 شیرینی های قالب زده را داخل سینی فر بچینید و آن را در فر 180 درجه سانتیگراد که از قبل داغ کرده است، به مدت 15 تا 20 دقیقه تا بپزد. یکی از شیرینی ها را بردارید و روی آن را به دلخواه ژله بریلو، مارمالاد یا شکلات تخته های آب شده بریزید و یک شیرینی دیگر را روی آن بگذارید و کمی فشار بدهید تا دو لایه به هم بچسبد؛ سپس روی شیرینی را با پودر پسته و شکلات تخته های. آب شده تزیین کنید.
۶ ـ این شیرینی به دلیل داشتن مارمالاد و ژله بریلو باید حتماً داخل ظرف در بسفته و در یخیال داید حتما داخل ظرف در بسمت و در یخیال شوده ش
[ad_2]