[ad_1]
فراروـ دسرها پای ثابت میهمانان و یکی از اصلی ترین منوهای خوشمزه رستوران ها دسرها معمولا پس از غذا سرو می شوند. انواع سس های یشششزه وپپ ططفهار اسس که هشی سشار از ککسیسی مواد غذی اسس و بر یک خوراکی و یی ییان وعهه هفیفی خواهه بود هفی واهه بود.
به گزارش فرارو، این دسر خوشمزه که از ترکیب شیر با آرد سفید، کره، شکر و ناشتا ذرت تهیه می شود، برای پذیرایی در مهمانی ها و جشن ها گزینه ای بسیار شیک و مطبوعی است. در منزل همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه لایه سفید دسر
کره: 125 گرم
شیر: 4 پیمانه
آرد سفید: 1پیمانه
شکر: نصف پیمانه
وانیل: نصف چایخوری
مواد لازم برای تهیه لایه شکلاتی دسر
شیر: 2 پیمانه
آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری سرخالی
نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
شکلات تختههای: 50 گرم
شکر: یک چهارم پیمان
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به نشاسته ذرت
نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد.نشاسته ذرت همچنین نرم افزار بافتی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن میشنویید. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی توانم این را جایگزین جایگزین کنم.
نکات مربوط به شکلات
برای هیههیه ایی سس ییوایی هه هلخواه از شکشکات تشییی یا شکشکات تلخ اسسفاه هکی و ایی سئسئسئه کاملا ههگیذ گیشا سسگی گیارد.
طرز تهیه دسر شیری دو رنگ
1 ابتدا لایه سفید کره را تهیه کنید که برای رسیدن به محیط رسیده است، داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی اجاق گاز روی آب قرار دهید. تا داخل کره تفت بخورد.
2 در این مرحله شیر را همراه با شکر به مواد بالا اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود و به قوام برسد سپس وانیل را اضافه کنید و تا مخلوط کنید. ظرف لیوانهای بریزید، به اندازههایی که نیمی از لیوان یا ظرف بریزید و نصف آن خالی باشد.
برای این کار آرد سفید + پودر کاکائو + شکر + نشاسته ذرت را داخل یک قابلمه بریزید و با یک قاشق یا همزن دستی هم بزنند تا مواد با هم تهیه کنند. مخلوط شوند سپس شیر را کم به این مواد اضافه کنید و همزمان هم بزنید یکدست شد.
4 قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بریزید و مدام هم بزنید تا مخلوط شود. به صورت یکدست در مایه حل شود.بعد از اینکه لایه شکلاتی کمی از حرارت افتاد، آن را روی لایه سفید داخل لیوان یا ظرف دسر بریزید و تا خنک شدن بگذارید. قبل از سرو روی دسر را با پودر کاکائو تزیین کنید.نوش جان
[ad_2]