mathmebanner

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام، جذاب ویژه نوروز

فراروـ شیرینی های آجیلی در گروه شیرینی های طرفدار و محبوب قرار دارند که بسیار مقوی هستند و معمولاً آنها را برای پذیرایی در جشن ها و میهمانان انتخاب می کنند. شیشییی یکهکه بادام یکی از انواع شیشیایی های آجیآجیی سسی و جججسی ایایی اسس عکهاهههر دشاش ظاههی زیزیا سیسیار خشششزه و پپ ططففار اسس.

برای شما: گل‌محمدی: هر بازی در نیم‌فصل دوم شبیه یک فینال است

به گزارش فرارو، این شیرینی در کنار شیرینی های خانگی دیگر برای پذیرایی در عید نوروز نیز بسیار مناسب و زیباست. فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن در منزل تقدیم به شما کاربران گرامی خواهند شد.

مواد لازم برای تهیه خمیر شیرینی ملکه بادام

آرد سفید شیرینی: ۱۸۰ گرم
کره: ۷۵ گرم
پودر قند: ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای روی شیرینی
خلال بادام: صد گرم
کره: ۲۵ گرم
عسل: ۵۰ گرم
خامه صبحانه: صد گرم
زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری

نکات مربوط به مواد اولیه

آرد

نکات مربوط به آرد

نکته مهمی که باید در مورد آن توجه شود، کیفیت آردهای موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند به همین دلیل با کیفیت می توانند میزان آن کمتر یا زیادتر از مقداری که در دستور قرار داده شده است، باشد. اضافه کردن آرد به این موضوع توجه داشته باشید اگر مواد شیرینی را مشاهده کنید در حال صفت شدن است؛ ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است؛. حس کردید شما هنوز به آن چیزی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر را اضافه کنید؛. یا زیاد شود.

نکات مربوط به زعفران

زعفران

همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید؛ چون هر زعفران را با آب بیشتر دم کنید، کمرنگتر می شود و می خواهید برای دست زدن به رنگ دلخواهتان از زعفران بیشتر استفاده کنید؛. زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید.بعد ازای 1 قاشق چایخوری زعفران 2 قاشق سوپخوری آب جوش و 2 تکه یخ به آن اضافه کنید.

زعفران را در ظرف در فریزر نگهداری کنید و در موقع استفاده اجازه دهید در محیط یخ زدایی شود. قققی یا خاصه اسس ززففان ا گذگذایی و فش گذگذ هیهی گ ند رغغ پس نداد؛ یییی یاصص اسس.

نکات مربوط به پودر قند

پودر قند

قند باید حتما از قند تهیه شده باشد؛… یعنی پودر قند را پودر کرده باشد اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب نمی شود که به نرمی آرد توجه داشته باشید که پودر قند را داشته باشید. بعد از مدی کها بمکیسه یی ظظف بمس سفسف ششد؛ بنابرایی ققل از ایی کهآ شییی هواد شیشییی اضافه ککی، حهاما با گگششکک کککی و سپس اکک ککی.

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام

1 برای شروع کار کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد و نرم شود، سپس یک کره نرم شود، پودر قند و آنیل را داخل کاسه بریزید و با دور تند همزن برقی چند دقیقه هم بزنید تا پفکی و شفاف شود.

2 در مرحله بعد از تخم مرغ را به مواد بالا اضافه کنید و باز هم بزنید.آرد را که از قبل الک کرده اید، کم کم و طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک یا دست هم بزنید تا کم حالت خمیر را به خود بزنید. وقتی خمیر شد، آن را داخل یک کیسه فریزر قرار داد و با وردنه خمیر را از روی کیسه فریزر کمی باز کرد و بعد از آن در یخچال قرار داد تا حدود سی دقیقه آرام کند.

3 برای تهیه مواد روی شیرینی عسل + خامه + کره را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید وقتی از اطرف شروع به جوش های ریز کرد، زعفران دم کرده و خلال بادام را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. از روی حرارت بردارید.

شیرینی ملکه بادام

4 خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و از کیسه فریزر کنید خمیر را روی صفحه کار بگذارید و کیسه فریزر را روی آن پهن کنید؛ سپس خمیر را با وردنه به قطر 3 میل باز کنید و بعد با کاتر یا قالب دلخواه برش بزنید. توجه داشته باشید که، چون این شیرینی مواد رویی دارد، باید قالبی که استفاده می کنید، دارای حفره یا شکم خالی باشد. بعد از گذشت این مدت زمان سینی را از خارج کنید و مواد روی شیرینی را که از قبل آماده کرده اید، داخل قسمت خالی شیرینی بریزید و سینی را دوباره به مدت 3 تا 5 دقیقه داخل فراز کنید. هه بعشگشک تا تی شیشی.تطایی ششد.ققق سیسیی یا زآر یییون آرارییی،،ییه یغ بشیییییه یی بر بمایی ت براق ششد و گذگذایی تا و گذگذایی ا ک ششد.

نکته مهم
1 یک روش دیگر برای پخت شیرینی ملکه بادام این است که خمیر را به صورت یک دست داخل سینی فر باز کنید و بپزید؛ سپس مواد رویه را بریزید و بعد از آن شیرینی پخت و خنک شد، با چاقو به اندازه دلخواه تقسیم کنید.
۲ـ اگر خمیر این شیرینی را از حد ورز بدهید، به روغن می‌افتد و بعد از پخش صاف و خشک م۲یت و خشک م۲.
۳ ـ در این شیرینی به جای بادام می‌توان از هر نوع مغز خوراکی مانند پسته و ڌدردو استفا۳.

مهلا جعفری
مهلا جعفری خیلی خوب موضوع رو توضیح داده، ولی کاش ساده‌تر بود. 😊
گرداننده math-me.ir
نظرت برامون مهمه، رفیق! به مهلا جعفری می‌گیم ساده‌تر بنویسه. 😊
هیراد صمدی
می‌تونید یه پادکست هم بی‌خطا کنید؟
گرداننده math-me.ir
ایده‌ی جذابی بود، حتماً به تیم منتقل می‌کنیم!
فرانک خرم
اصلاً به دلم ننشست، فرانک خرم می‌گه math-me.ir قبلاً better بود!
گرداننده math-me.ir
متأسفیم که باب میلت نبود، فرانک خرم دوست من!
کامران شریف
math-me.ir همیشه fresh content داره، کامران شریف می‌گه fantasticه!
گرداننده math-me.ir
خوشحالیم که فکر می‌کنی به‌روزه، کامران شریف عزیز جان!
زری اسدی
زری اسدی حس می‌کنه موضوع قابل قبول توضیح داده شده، ولی یه محدود خشک بود. 🍧
گرداننده math-me.ir
ممنون از فیدبک، زری اسدی رفیق! سعی می‌کنیم یه محدود طنز اضافه کنیم. 🍧
فرید شریعتمداری
چرا math-me.ir اینقدر ناچیز محتوا داره؟ خیلی طرفدارشم!
گرداننده math-me.ir
قول می‌دیم بیشتر محتوا بذاریم، دوست من!
شادی بهرام‌پور
شادی بهرام‌پور انگار یه کوچک کم‌کاری کرده، انتظارم بیشتر بود.
گرداننده math-me.ir
متأسفیم که انتظاراتت رو برآورده نکرد، عزیز.

Patrick Hodges

کاوشگر دوستانه استاد موسیقی مغرور. درونگرای افراطی کارشناس سفر. نویسنده. متعصب غذای بی عذرخواهی

ثروت جورجینا: نگاهی به همسر رونالدو و زندگی لوکس او
چگونه در دیسکورد اعضا را به صورت موقت بن کنیم؟
Inlaid Zircon Jewelry: Challenges and Solutions
آشنایی با کتاب های تیزهوشان و پاسخ برگ: راهی به سوی یادگیری بهتر
نحوه انجام PRP مو: راهی نوین برای درمان ریزش مو
نحوه استفاده از ویژگی‌های جدید آیفون: دنیای تازه‌ای از امکانات
تماس با ما