[ad_1]
اسسیک هه غذای گگایی اسس هه ففت و ففهای مصصصص هه خوش شگ هیه دممان ههس یکیکای گگان یکیکیکد و بای هه خودمان جایزه بهیهیه.
مواد لازم:
گوشت راسته یا فیله گوساله: ۴۰۰ گرم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
سس باربیکیو: ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و نمک: به میزان کافی
روغن مخصوص سرخ کردنی: ۴ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس قارچ:
قارچ ورقه شده: ۲ لیوان
پیاز: ۱ عدد خرد شده
شیر: ۱ لیوان
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
عصاره گوشت گوساله: یک عدد
فلفل سیاه: به میزان دلخواه
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا تکهای از راسته و یا فیله گوساله را به اندازه کف دست و با ضخامت یک بند انگش برش بزن برش بزن.
2. بهتر است برشها از یک طرف پهن و از طرف دیگر باریک باشند.
3. سپس تکه های برش گوشت را روی تخته گوشت قرار دهید و روی آنها را کیسه فریزر بکشید.
4. روغن زیتون، سس سویا، سس خردل، باربیکیو و نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و سپس برش های آماده شده گوشت استیک را به مدت 20 تا 30 دقیقه در این مخلوط قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.
5. تابههای چدنی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
6. سپس گوشتهای مزه دار شده را تک تک داخل تابه انداخته و با حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ کنید.
7. حتما در زمان پخت استیک را چند بار برگردانید.برگرداندنهای بیشتر باعث می شود که استیک خیلی سریعتر پخته شود. پخته بسیار خوشمزه و لذیذ میشود.
طرز تهیه سس قارچ:
۱. برای درست کردن سس قارچ ابتدا باید پیاز خرد را در مقدار روغن تفتا دهید رنتا شوایی
2. قارچ های ورق های شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید سپس شیر را با آرد، فلفل سیاه و عصاره گوشت گوساله مخلوط کرده و به پیاز و قارچ تفت داده شده اضافه کنید و بگذارید تا سس روی حرارت بجوشد و کمی غلیظ شود. .
3. هه سس غغ یظش هیصیو تمایی قققایی یک ها خاهه هه اضافه ککی شسپس ایی سسسسششزه زکیکان سسو ککی و از زورد اسسیک یکذیذذیذان ذذذ ببییی.
منبع: ایرنا
[ad_2]